Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Musicalster Romy Monteiro in tranen door moeder Antje

Het was een emotionele 25e verjaardag voor Romy Monteiro. Haar moeder heeft haar namelijk verrast met een heel bijzonder cadeau. 

Moeder Antje Monteiro is speciaal voor haar dochter de studio ingedoken en heeft een prachtig nummer ingezongen.

Advertentie

Op Instagram plaatst Romy de video en schrijft: “Ik denk dat ik zojuist toch echt het mooiste kado OOIT hebt ontvangen! Mijn liefste mama is als verassing voor mijn 25e verjaardag de studio in gegaan, met Han Koreneef en Patrick Drabe en samen hebben zij dit nummer geschreven. Met tranen over mijn wangen geluisterd vandaag, want wat vind ik het een bijzonder kado. Het liedje, onze band én vooral mijn allerliefste mama zelf, het grootste kado ooit. Dankjewel mama, ik hou onbeschrijfelijk veel van jou! Tot de maan en terug!”

Ahw, wat lief… Van harte gefeliciteerd Romy!

Bron: Shownieuws. Beeld: Instagram

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien