Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Bewezen: stellen in een gelukkige relatie komen aan

Ook wat pondjes aangekomen sinds je samenwoont of getrouwd bent? Geen zorgen: het betekent dat je waarschijnlijk een heel gelukkige relatie hebt.

Het onderzoeksbureau NCBI volgde 4 jaar lang 169 pasgetrouwde stellen. Het gewicht en hun geluksniveau werd al die tijd nauwkeurig bijgehouden. Wat blijkt: stellen die wat aankwamen, waren gelukkiger dan de stellen die op gewicht bleven of afvielen. Die laatste groep ging veel vaker uit elkaar.

Advertentie

samenwonen-2

Kaasplankjes
De onderzoekers vermoeden dat dit komt doordat de ‘dikke’ stellen niet de noodzaak voelen zichzelf te bewijzen. Ze zijn daarom niet bezig met moeilijke diëten en voelen zich niet schuldig als ze zich een keer te buiten gaan. Juist niet zo gefocust zijn op gewicht houdt je volgens de wetenschappers gezond. Let wel: het is nou ook weer niet de bedoeling je iedere avond samen te laven aan kaasplankjes en wijn.

Bron: Brightside. Beeld: iStock

Elke dag iets lekker op tafel met de Libelle Lekker-scheurkalender:

Libelle Lekker Scheurkalender 2019
Libelle Lekker Scheurkalender 2019
€ 15,95
Bestellen

Libelle’s Chanan probeerde een maand lang het dieet van Máxima en dit was het resultaat:

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien