Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Jongen (21) maakt dé selfie van de Gay Pride en verbreekt record

Bo Krook (21) uit Oud Ade heeft zijn eigen record flyboarden verbroken. Tijdens de botenparade van de Gay Pride afgelopen zaterdag wist hij maar liefst 2 uur en 27 minuten zónder pauze op zijn flyboard te staan. En uiteraard maakte de sportieveling tijdens dit bijzondere moment een selfie.

Dat deed hij vorig jaar ook en die foto ging toen het hele internet over. “Op mijn eigen Facebookpagina is de selfie al meer geliket dan de selfie van vorig jaar”, vertelt hij trots.

Advertentie

Records
Krook hoopt met zijn recordpoging een vermelding in het Guinness Book of Records te krijgen. “We hebben alles vastgelegd op film en het materiaal wordt opgestuurd naar de organisatie. Het is nu de vraag of ze de poging gaan goedkeuren: soms moet er iemand van het Guinness Book of Records bij de recordpoging aanwezig zijn.”

Heerlijke dag
In ieder geval was de Gay Pride voor de jongen opnieuw een onvergetelijke ervaring. “Het is het mooiste feest wat er is. Elke keer als je onder een brug vandaan komt, gaat iedereen helemaal los.”

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Gerdien overleefde een bliksemaanslag.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien