Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

7 dingen over sex waarvan mannen vurig hopen dat vrouwen ze weten

Een beetje vuurwerk tussen de lakens: het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Het enige wat je moet onthouden, zijn deze 7 dingen. 

Het zijn namelijk adviezen en welgemeende tips van mannen zelf.

Advertentie

 1. Geef complimentjes
  Ook mannen houden van een beetje aandacht en liefde. Geef je vent een complimentje over hoe hij eruitziet vóór de daad – dat doet hem vast goed. En, niet onbelangrijk: vertel hem ook hoe prachtig hij er naakt en ná de sex uitziet.
 2. Intimiteit én een vleug passie
  Natuurlijk, een man houdt ook van knuffelen en kroelen en kriebelen. Maar een beetje passie en spanning op z’n tijd kan geen kwaad. Dus duw ‘m zo af en toe gewoon eens wild op bed en kijk wat er gebeurt. Het zal je verbazen.
 3. Andere plekken dan zijn penis
  Er zijn meer erotische plekken te vinden op het mannelijk lichaam dan zijn geslachtsdeel. Wat dacht je van zijn borstkas, de binnenkant van zijn dijen of zijn oren? Weet je niet waar je moet zoeken? Vraag het je partner gewoon – zo leer je weer.
 4. Praatje maken
  Een praatje maken net voor het spektakel: ook daar lusten veel mannen wel pap van. En dan bedoelen we niet kletsen over het weer en de was, uiteraard.
 5. Met regelmaat
  Tja, een belangrijk punt is toch wel dat je het niet te weinig moet doen. Het mannelijk ego is namelijk verbonden aan sex en dus is het niet goed voor zijn zelfvertrouwen als het er te weinig van komt.
 6. Gun elkaar vrijheid
  Kijkt hij weleens naar een spannend filmpje op zijn telefoon? Maak er niet zo’n punt van. Het houdt jullie sexleven uitdagend en verfrissend. Immers: het is ook een manier voor hem om zijn libido hoog te houden. Misschien is het ook iets voor jezelf om uit te vogelen? Hoe vrijer je elkaar in dit soort dingen laat, hoe beter het is voor jullie samen.
 7. Heb zelf ook plezier
  Je kunt een man geen groter plezier doen dan zélf plezier hebben. En laat het maar lekker zien, dat je geniet.

En wie zich voor dat laatste beetje zelfvertrouwen nét nog even iets sexier wil voelen heeft Guusje in bovenstaande video goede tips.

 

Bron: Womans Day. Beeld: iStock

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien