Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Simon gaat zonder Nick het theater in

Zanger Simon Keizer van het duo Nick & Simon gaat begin volgend jaar met een solotour het theater in. Het is de eerste keer dat Simon alleen op het podium zal staan, zonder zijn maatje Nick.

De soloshow van Simon gaat op februari 2016 in première. Het is nog onbekend hoe de show gaat heten en hoe het programma eruit zal zien. “Hij zal in elk geval gaan zingen”, zegt een woordvoerder van Nick & Simon. Hij stelt de fans van het Volendamse duo gerust: “Het is zeker niet zo dat Nick en Simon uit elkaar gaan. De jongens willen alleen in de toekomst meer dingen los van elkaar gaan doen. Dat is ook wel gezond, denk ik.”

Advertentie

Nick Schilder (31) en Simon Keizer (30) treden inmiddels bijna tien jaar samen op. De kaartverkoop voor de solotour van Simon gaat naar verwachting in april van start. Het is de bedoeling dat tijdens de tournee alle vaste activiteiten met Nick, zoals het maken van platen en tv-programma’s, ook gewoon doorgaan.

Bron: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien