Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Simon gaat zonder Nick het theater in

Zanger Simon Keizer van het duo Nick & Simon gaat begin volgend jaar met een solotour het theater in. Het is de eerste keer dat Simon alleen op het podium zal staan, zonder zijn maatje Nick.

De soloshow van Simon gaat op februari 2016 in première. Het is nog onbekend hoe de show gaat heten en hoe het programma eruit zal zien. “Hij zal in elk geval gaan zingen”, zegt een woordvoerder van Nick & Simon. Hij stelt de fans van het Volendamse duo gerust: “Het is zeker niet zo dat Nick en Simon uit elkaar gaan. De jongens willen alleen in de toekomst meer dingen los van elkaar gaan doen. Dat is ook wel gezond, denk ik.”

Advertentie

Nick Schilder (31) en Simon Keizer (30) treden inmiddels bijna tien jaar samen op. De kaartverkoop voor de solotour van Simon gaat naar verwachting in april van start. Het is de bedoeling dat tijdens de tournee alle vaste activiteiten met Nick, zoals het maken van platen en tv-programma’s, ook gewoon doorgaan.

Bron: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien