Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Oud-presentatrice Sonja Barend had drie keer kanker

Sonja Barend kreeg in haar leven drie keer de diagnose kanker. Dat onthult de oud-presentatrice in haar boek Je ziet mij nooit meer terug.

Nooit eerder sprak ze over deze zware tijden.

Advertentie

Been-, borst- en longkanker
Eind jaren ’80 werd er beenkanker bij haar ontdekt en 20 jaar geleden borstkanker. In 2006 stopte Sonja met presenteren en acht maanden later kreeg zij voor de derde keer slecht nieuws: de ziekte zit in haar longen. Gelukkig is de koningin van de talkshow genezen, maar vooral door de longkanker en bijbehorende chemokuren, vreest ze aftakeling en ouder worden.

‘Voor straks lekker slapen en morgen gezond weer op’: heel graag, Sonja.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP Foto

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien