Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit zijn de vijf beste sporten voor slanke dijen

Wil je voor het bikiniseizoen echt wordt geopend nog even wat aan die dijen doen? Deze vijf sporten zijn het beste om slanke dijen te kweken.

1. Joggen
Om te zorgen dat je dijen strakker worden, moet je vet verbranden. Om echt calorieën te gaan verbranden, is joggen een goede optie. Je moet dan wel minimaal 20 minuten gaan joggen, dan heeft het pas echt zin. Houd je 20 minuten achter elkaar niet vol? Dan kun je tussendoor stevig wandelen. Als je maar in beweging blijft.

Advertentie

2. Zwemmen
Zwemmen is goed voor je hele lichaam, dus ook voor je dijen. Je raakt er ook nog eens niet zo snel van buiten adem en zwemmen is daarmee zeer geschikt voor de beginnende sporter. In de zomer kan het ook nog eens lekker buiten!

3. Dansje wagen
Sporten hoeft echt niet saai te zijn! Ben je niet van de sportschool of van een potje tennis? Ga dan lekker dansen. Flamenco en Salsa zijn heel geschikt omdat je met de swingende bewegingen je dijen ook traint. Je kunt ook een keer een lesje Zumba in de sportschool proberen, als een soort middenweg.

4. Pilates
Wil je aan je lichaam werken en meer ontspannen? Dan is pilates perfect voor jou. Je versterkt je dijen van binnen uit en je werkt ook aan je houding.

5. Touwtjespringen
Om echt die hard aan je conditie te werken en vet te verbanden, kun je gaan touwtjespringen. Je hebt er vast nog wel ergens een liggen van vroeger. Je kunt werken in rondes van 50 sprongen en daar tussendoor steeds even pauze nemen.

LEES OOK:

Bron: Flair.nl. Beeld: iStock

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien