Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit is de plek waar stewardessen slapen tijdens een vlucht

Tijdens een lange vlucht moeten stewardessen natuurlijk ook slapen. En daar hoeven ze zichzelf niet voor in allerlei onmogelijke posities te wurmen. Ze liggen er een stuk comfortabeler bij dan wij. 

Als je uren lang de passagiers moet voorzien van een hapje en een drankje, dan is het best logisch dat ook het personeel af en toe een dutje wil doen. Omdat je dat niet ziet, denk je daar ook niet zo snel aan. Ze moeten namelijk vaak een trapje op om bij hun slaapverblijf te komen. Bovenin een Boeing 737 zit gewoon een kleine slaapzaal voor het personeel.

Advertentie

Die ‘slaapkamers’ zien er best wel luxe uit:

piloten schermafbeelding-2016-06-01-om-10-20-51 slapen

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Zoover.nl. Beeld: Zoover.nl

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien