Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dit is de plek waar stewardessen slapen tijdens een vlucht

Tijdens een lange vlucht moeten stewardessen natuurlijk ook slapen. En daar hoeven ze zichzelf niet voor in allerlei onmogelijke posities te wurmen. Ze liggen er een stuk comfortabeler bij dan wij. 

Als je uren lang de passagiers moet voorzien van een hapje en een drankje, dan is het best logisch dat ook het personeel af en toe een dutje wil doen. Omdat je dat niet ziet, denk je daar ook niet zo snel aan. Ze moeten namelijk vaak een trapje op om bij hun slaapverblijf te komen. Bovenin een Boeing 737 zit gewoon een kleine slaapzaal voor het personeel.

Advertentie

Die ‘slaapkamers’ zien er best wel luxe uit:

piloten schermafbeelding-2016-06-01-om-10-20-51 slapen

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Zoover.nl. Beeld: Zoover.nl

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien