Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zó ziet Sully uit 'Dr. Quinn' er tegenwoordig uit

Tussen 1993 en 1998 leefden we allemaal mee met ‘Dr. Quinn, Medicine Woman’: dé populaire tv-serie over een vrouwelijke arts in een klein stadje in het Wilde Westen. Maar wees eens eerlijk: keken we stiekem niet allemaal naar de tv om een glimp van haar vriend Sully op te vangen?

Menig vrouwenhart klopte sneller bij de aanblik van de langharige Sully, een zo omschreven mountain man. Sully was een man met een gouden hart, die een warme band onderhield met de lokale indianenstam, waar hij zich later zelfs bij aansloot.

Advertentie

Byron Sully, zoals deze hunk eigenlijk heette in de serie, had een zwaar leven, wat hem misschien juist wel zo interessant maakte. Zo werd hij geboren op een immigrantenschip, verloor hij beide ouders op jonge leeftijd en stierf zijn eerste vrouw bij de geboorte van hun kind.

Wat zou er toch van Sully geworden zijn? Wij gingen op onderzoek uit. Herken jij hem nog, zo zonder die lange haren?

Dit was hij toen…

sully-toen

En zó ziet hij er nu uit!

sully-nu

En? Wat vind je ervan?

De leukste berichten van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Beeld: Getty Images

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien