6-delige pannenset nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Zó ziet Sully uit 'Dr. Quinn' er tegenwoordig uit

Tussen 1993 en 1998 leefden we allemaal mee met ‘Dr. Quinn, Medicine Woman’: dé populaire tv-serie over een vrouwelijke arts in een klein stadje in het Wilde Westen. Maar wees eens eerlijk: keken we stiekem niet allemaal naar de tv om een glimp van haar vriend Sully op te vangen?

Menig vrouwenhart klopte sneller bij de aanblik van de langharige Sully, een zo omschreven mountain man. Sully was een man met een gouden hart, die een warme band onderhield met de lokale indianenstam, waar hij zich later zelfs bij aansloot.

Advertentie

Byron Sully, zoals deze hunk eigenlijk heette in de serie, had een zwaar leven, wat hem misschien juist wel zo interessant maakte. Zo werd hij geboren op een immigrantenschip, verloor hij beide ouders op jonge leeftijd en stierf zijn eerste vrouw bij de geboorte van hun kind.

Wat zou er toch van Sully geworden zijn? Wij gingen op onderzoek uit. Herken jij hem nog, zo zonder die lange haren?

Dit was hij toen…

sully-toen

En zó ziet hij er nu uit!

sully-nu

En? Wat vind je ervan?

De leukste berichten van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Beeld: Getty Images

De Dag Nadat Vervolg 5: Ik mijn honden moest laten inslapen

Premium

Karlijn (45): “Thuiskomen was die eerste periode het moeilijkst. Al die jaren werd ik thuis begroet door twee blije honden, nu was het doods, stil en leeg. Ook fysiek: al die mandjes, al die kussens waren weg; wat een ruimte.''

''Het verdriet was immens en ik kon en wilde er niet altijd over praten. In het begin heb ik echt mensen uit mijn omgeving gemeden, al lukte dat niet altijd. Dan kwam ik mensen tegen die ik kende van het honden uitlaten, die natuurlijk naar Sammy en Saartje vroegen. Ik moest vaak mijn uiterste best doen om niet in tranen uit te barsten.

[premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien