Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Deze man maakt iedere dag een perfect symmetrisch ontbijt

Mensen die alles het liefst zo symmetrisch mogelijk hebben, worden waarschijnlijk heel gelukkig van deze foto’s. Michael Zee maakt iedere ochtend een perfect symmetrisch ontbijt voor zijn vriend Mark van Beek. 

Je kunt je misschien afvragen of het psychisch wel helemaal goed gaat met Michael, maar hij doet het naar eigen zeggen allemaal uit liefde. “Mensen vragen zich af of ik gek of obsessief ben, maar het is eigenlijk een liefdesbetuiging. Ik ben toegewijd aan ontbijten én aan Mark”, verklaart de in Londen wonende Michael. Hij heeft in een jaar tijd nog niet één dag niet zo’n symmetrisch ontbijt gefabriceerd (!).  Voor de variatie probeert het stel ook naar internationale ontbijttradities te kijken. En inderdaad: hun ontbijt is geen dag hetzelfde, zoals zijn prachtige Instagram-account bewijst.

Advertentie

 

Monday: Ricotta Hot Cakes, coconut yoghurt, fruit, maple syrup, Earl Grey @rareteacompany and OJ #symmetrybreakfast

Een foto die is geplaatst door SymmetryBreakfast (@symmetrybreakfast) op

Bron en beeld: Instagram/iStock

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien