Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zo doe je makkelijker belastingaangifte

Het is weer zover, tijd voor de belastingaangifte. Vaak hikken we ertegenaan: premies, aftrekposten en berekeningen. Daar zitten we in ons vrije uurtje nou niet op te wachten. Maar met deze tips kom je makkelijker en sneller door de aangifte heen.

Advertentie
Libelle samen met Belastingdienst

Voorbereiding is het halve werk
Kijk daarom van te voren of je alles paraat hebt om de aangifte volledig in te vullen. Dit scheelt een hoop ergernis. Maak een checklist: DigiD paraat, jaaroverzicht van de bank, jaaropgave van de werkgever, hypotheekgegevens etc.

Check, check en nog eens check
Heel fijn, de Belastingdienst vult jouw gegevens automatisch in. Dat scheelt veel tijd. Maar controleer wel altijd goed je gegevens en vul deze eventueel aan. Dit voorkomt later problemen mocht er iets niet goed ingevuld zijn. Daarom is het goed om ze paraat te hebben als je de aangifte invult.
Dit jaar doet iedereen zijn aangifte online; lekker makkelijk voor-ingevuld via Mijn Belastingdienst. Je hoeft de gegevens alleen nog even te controleren en zo nodig aan te vullen, en je bent voor een heel jaar klaar.

Check de app
Tegenwoordig zijn we allemaal 24/7 online op ons mobieltje. Dus waarom niet het jezelf écht makkelijk maken en de aangifte mobiel doen? Dat kan! De Belastingdienst heeft nu een AangifteApp. Zo kan je waar je wilt je aangifte bekijken en versturen. Ook proberen? Download dan nu de AangifteApp in de Google Playstore of Apple Store: speciaal voor mensen met een relatief eenvoudige aangifte.

Belastingdienst-belastingaangifte

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien