Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Deze tortelduifjes liften van Spanje naar Japan om te trouwen

De Spaanse Sito en Bella uit Taiwan leerden elkaar een klein half jaar geleden kennen. Er was duidelijk sprake van liefde op het eerste gezicht en daarom ging Sito een maand geleden op één knie en vroeg Bella of zij met hem wilde trouwen. Bella was enthousiast. Alleen haar ouders niet zo…

Het stel kent elkaar nog niet zo lang maar zijn dolgelukkig en wil niets liever dan met elkaar trouwen. Helaas voor het stel waren de ouders van Bella, woonachtig in Japan, hier wat minder blij mee. Reizen van Spanje naar Japan, of andersom, ligt niet voor iedereen binnen handbereik. Gelukkig vond dit stel daar een bijzondere oplossing voor.

Advertentie

Liften
Sito en Bella besloten namelijk om helemaal naar Japan te gaan liften om daar te trouwen. De afstand tussen Spanje en Japan is ongeveer 10.000 km en je bent dus wel even onderweg. Op deze manier kom je niet alleen op veel nieuwe plaatsen, maar je ondergaat ook meteen de ideale relatietest. Het verliefde stelt filmt hun reisavonturen en nodigt iedereen uit die hen steunt. Wij zijn fan en hopen dan ook dat ze nog lang en gelukkig samen leven.
KIJK OOK: Alexander Pechtold openhartig over huwelijkscrisis

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]
LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Flair.be. Beeld: Screenshot Youtube: Zoomin.tv Vlaanderen

 

 

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien