Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Gaat jouw man in 2016 op zijn knieën? Check of zijn naam hier tussen staat

Wil je volgend jaar dolgraag trouwen? Kijk dan snel of de naam van je lief in deze lijst staat…

We kunnen natuurlijk niet in een glazen bol kijken, maar we kunnen er wel deze simpele rekensom op loslaten voor een beetje kansberekening. Hoe groot is de kans dat jij en je man volgend jaar voor het altaar staan? Volgens het CBS trouwen de meeste mannen in Nederland op hun 37e. De mannen die volgend jaar 37 worden, zijn geboren in 1979. En dit waren de 15 populairste jongensnamen in dat jaar:

Advertentie

 1. Johannes
 2. Jeroen
 3. Dennis
 4. Jan
 5. Martijn
 6. Mark
 7. Patrick
 8. Peter
 9. Robert
 10. Sander
 11. Cornelis
 12. Sebastiaan
 13. Hendrik
 14. Marcel
 15. Willem

Staat de naam van jouw man ertussen? Gefeliciteerd: dikke kans dat hij je volgend jaar vraagt (als hij dat niet al gedaan heeft…)! Begin maar vast met sparen voor die droomjurk…

Koester je geen trouwwens maar wil je wel dolgraag kinderen? Hetzelfde trucje kun je toepassen om uit te rekenen hoe groot de kans is dat je volgend jaar in verwachting bent. Vrouwen met deze naam hebben in 2016 de grootste kans om zwanger te raken.

Beeld: Shutterstock

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien