Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Welke trui past bij jouw lichaamstype? + 7x de beste exemplaren

Echt koud is het voor de tijd van het jaar nog niet, maar reken maar dat ‘sweater weather’ eraan komt. Zodra de temperatuur daalt is er niks fijner dan wegkruipen in je lievelingstrui.

De trui is allang verlost van z’n stoffige imago. Je vindt ze in oneindig veel soorten, maten, materialen en kleuren. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben daarom 7 verschillende modellen op een rijtje gezet. Voor ieder figuur wat wils!

Advertentie

LEES OOK: HET IDEALE VROUWENFIGUUR DOOR DE JAREN HEEN

 1. Als je lang bent: probeer een wijde coltrui
  Vrouwen met lengte kunnen een coltrui heel goed hebben, dus benut je lengte optimaal met een coltrui. Een wijdvallende col houdt het totaalplaatje lekker nonchalant.
 2. Als je petite bent: probeer een kort vallende kabeltrui
  Kleine vrouwen kunnen het best voor een beetje compact gaan. Kies een kort model dat op de bovenkant van je heupen valt. Zwaar materiaal werkt het best op een smal frame.
 3. Als je een appel-vorm hebt: probeer een cardigan met een riem
  Bij een bredere taille kun je de nadruk ergens anders op leggen of juist meer de illusie van een taille kweken met een riem. Met een cardigan met een riem/touwtje in de taille kun je beide kanten op. Je kunt meer rondingen kweken door het vest vast te knopen of open laten hangen om een verticale (lees: slank makende) lijn te creëren. Maak laagjes door eronder een losvallende blouse te dragen.
 4. Als je een peer-vorm hebt: probeer een korte coltrui
  Laat het smalste gedeelte van je lichaam niet wegvallen door een grote trui. Ga in plaats daarvoor voor een kort vallende coltrui waarmee je lengte creëert. Het mooist als je daaronder een midi-rok met hoge taille draagt.
 5. Als je brede schouders hebt: probeer een vierkante trui
  Een nauwsluitende trui verlegt de aandacht naar de bovenkant. Gebruik je schouders juist om een gestructureerde, vierkant vallende (ook wel ‘boxy’) trui optimaal tot z’n recht te laten komen.
 6. Als je grote borsten hebt: probeer een lage ronde hals
  Met een wat lagere neklijn laat je een beetje huid zien zonder meteen een diep decolleté te showen. Een wat dunnere, aansluitende stof legt de aandacht op de taille.
 7. Als je kleine borsten hebt: probeer een diepe v-hals
  Met een v-hals creëer je de illusie van een iets prominentere voorgevel en lijkt je nek langer.

Beeld: Joost Govers

Shop hier de trui die jou op het lijf geschreven is:

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien