Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

'Tweets verklappen finalisten Wie is de Mol'

Fan van Wie is de Mol? Dan ben je vast je hoofd al aan het breken over de geheime aanwijzingen in het programma. Op de fansite Wieisdemoltips.wordpress.com is een nieuwe theorie geplaatst: aan de hand van tweets van @IkbendeMol is berekend welke kandidaten de finale zouden halen.

Voor het begin van het nieuwe seizoen werd op het Twitteraccount @IkbendeMol (beheerd door de AVROTROS, de omroep die Wie is de Mol uitzendt) een reeks getallen gepubliceerd. Deze cijfers vormen niet alleen een 06-nummer, maar zouden ook symbool staan voor de kandidaten. Met behulp van lotsgetallen (ook wel geboortegetallen genoemd: door je geboortedatum bij elkaar op te tellen, krijg je een getal dat jouw eigenschappen zou bezitten) is vervolgens berekend wie in welke aflevering afvalt. En wie er dus overblijft tot de finale.

Advertentie

Klinkt vergezocht? De eerste twee ‘afvallers’ (cabaretier Pieter Derks in de eerste aflevering en presentatrice Evelien Bosch in de tweede) werden juist voorspeld. Volgens de berekening zou actrice Marlijn Weerdenburg morgenavond naar huis moeten. Als de voorspelling klopt, staan Chris, Ajouad en Margriet of Rik in de finale.

Wie is de Mol wordt op donderdag om 20.30 uur uitgezonden op NPO1 en is mee te spelen via de Wie is de Mol-app.

 

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien