Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Vrouw krijgt nog steeds cadeautjes van overleden man

Dit verhaal zou rechtstreeks uit een film kunnen komen. Een vrouw heeft op Facebook een bijzonder verhaal van haar collega gedeeld. De vrouw krijgt op bijzondere momenten namelijk nog steeds cadeautjes van haar man, die twee jaar geleden overleed. 

Kayla Miller plaatste een foto op Facebook van een grote bos bloemen die haar collega kreeg. Die bos kwam van haar overleden man, die haar op speciale dagen nog steeds bloemen stuurt. Haar echtgenoot regelde dit vlak voor zijn dood zodat zijn vrouw zich op moeilijke momenten nooit alleen zou voelen.

Advertentie

Cadeautjes
Elke vakantie of verjaardag ontvangt de vrouw boeketten, cadeautjes of sieraden. Kayla deelt het verhaal van haar collega niet alleen omdat het zo’n mooi verhaal is, maar ook omdat ze wil laten zien dat echte liefde écht bestaat. En niet alleen in films. Ze wil dat vrouwen die niet gelukkig zijn in hun relatie weten dat er altijd wel iemand is die van je houdt. En dat je geen genoegen hoeft te nemen met een relatie waar je eigenlijk niet gelukkig mee bent.

Bron: Metronieuws.nl. Beeld: iStock

LEES OOK:

Zó hou je je brein fit naar mate je ouder wordt: “Nieuwe dingen proberen is een must voor het oudere brein”

brein

Dat je hersenen net als de rest van het lichaam ouder worden, is niet per se slecht nieuws, in sommige opzichten werkt het oudere brein zelfs beter dan dat van een dertiger. Wel is het van belang om de hersenen fit en lenig te houden: “Kantklossen, sambadansen, sudoku’s: nieuwe dingen proberen is een must!”

Eh, hoe heette die acteur ook alweer? En wat was de titel van dat mooie boek dat ik laatst las? Het zal veel 50-plussers bekend voorkomen. Als de jaren gaan tellen laat het geheugen ons nu eenmaal wat vaker in de stee

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien