Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Vrouw laat 200.000 onbekenden live meekijken naar haar bevalling

Voor de meeste vrouwen is een bevalling een privéaangelegenheid: het is niet iets wat je met de hele wereld wilt delen. De 35-jarige Sarah-Jayne Ljungstrom uit het Engelse Richmond dacht daar anders over: zij plaatste eind december een livestream van haar 24 uur durende bevalling op Facebook.

Van de allereerste weeën tot het moment waarop ze haar dochtertje voor het eerst mocht vasthouden: blogster Sarah-Jayne Ljungstrom liet de kijkers élk moment van haar bevalling zien.

Advertentie

Natuurlijk
Meer dan 200.000 mensen volgden het verhaal op 21 december op de Facebookpagina Channel Mum. Volgens Sarah voelde het tonen van haar bevalling heel natuurlijk aan. Vooral omdat ze tijdens haar zwangerschap ook een blog had bijgehouden.

Niet zoals in films
”Ik zocht hulp en advies van andere moeders en vertelde over hoe angstig ik was”, zegt Sarah. ”De ervaringen van andere moeders hebben mij voorheen echt geholpen, dus besloot ik om andere toekomstige moeders te laten zien hoe alles precies in zijn werk gaat. Een bevalling is namelijk niet zoals ze die in de films tonen!”

”Fantastisch”
Op het moment dat Sarah haar kindje kreeg stopte ze even met filmen. Niet veel later postte ze alweer nieuwe beelden van dochtertje Evelina in haar armen. ”Ik denk dat social media-platformen fantastisch zijn om elkaar te steunen”, aldus Sarah. ”Ik voelde me alsof ik met een groot aantal vrouwen aan het praten was die me allemaal steunden en aanmoedigden. Ik voelde me sterker en hoopvoller aangezien ik de steun kreeg van vrouwen die het al meegemaakt hebben. Ik kreeg geweldig advies.”

Berichten van Libelle gratis ontvangen op WhatsApp? Meld je nu aan!

LEES OOK:

Bron: Dailymail.co.uk/Facebook. Beeld: KIJK/Facebook

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien