Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Vrouw vreest dat kanker terug is, maar krijgt dan de verrassing van haar leven

Sinds Sarah Pickles (35) twee jaar geleden borstkanker overwon, is ze extra alert geworden op lichamelijke klachten. Toen ze plotseling last kreeg van een zeurende pijn in haar rug, had ze dan ook een slecht voorgevoel.

Om de oorzaak van de pijn te achterhalen, kreeg Sarah onlangs een scan in het ziekenhuis. Toen de artsen een vreemde schaduw zagen vlakbij haar ruggengraat, vreesde ze meteen het ergste. Gelukkig kreeg Sarah héél ander nieuws.

Advertentie

Zwanger
Sarah bleek namelijk zwanger te zijn. Een heus wonder, want na haar behandelingen in 2014 hadden de artsen gezegd dat de kans dat ze ooit nog een kind zou krijgen, rond de 1 procent lag. Zelfs met in-vitrofertilisatie (ivf).

Borstkanker
De strijd tegen borstkanker had een flinke impact gehad op haar lichaam. Er werden toentertijd maar liefst zeven tumoren gevonden. Een revolutionaire chemobehandeling in het Christieziekenhuis in het Britse Manchester slaagde er echter in om ze op te ruimen. Omdat borstkanker in haar familie zit, besloot Sarah meteen ook een dubbele borstamputatie te ondergaan.

Ivf
Nadat ze kankervrij was verklaard, startte de lerares uit Cheshire samen met haar man Dave (42) een ivf-behandeling. Want hoe klein de kans ook was, ze wilden graag een broertje of een zusje voor hun dochter Lillie (7). Maar veel hoop hadden ze niet. Toen Sarah vervolgens ook nog eens last begon te krijgen van haar rug, vreesde ze dat de kanker terug was gekomen. Een scan in het ziekenhuis bewees gelukkig het tegendeel. Sarah was zwanger en zal naar verwachting in juni bevallen van haar tweede kindje.

De laatste nieuwtjes, tips en trend in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

BEKIJK OOK:
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

LEES OOK:

Bron: The Sun. Beeld: iStock/Facebook

 

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien