Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

VrouwOnline stopt per februari

Belangrijk bericht!

Lieve bezoeker,

Het spijt ons te moeten melden dat VrouwOnline.nl zoals je gewend bent, binnenkort niet meer online zal zijn. Na een bestaan van bijna 15 jaar is door Sanoma besloten om de website in februari 2015 (exacte datum nog niet bekend) te stoppen. De strategie van Sanoma is om zich meer te richten op de grote focusmerken, VrouwOnline past helaas niet langer in dit rijtje.

Advertentie

Maar niet getreurd, voor veel recente VrouwOnline-artikelen kun je binnenkort terecht bij de volgende vrouwenmerken: VIVA, Margriet, Grazia, Libelle en Flair. De leukste en beste artikelen van onze toppijlers worden overgezet op deze websites, zodat deze wel toegankelijk blijven voor onze bezoekers.

We willen jullie bedanken voor al jullie bezoeken en reacties de afgelopen jaren.

Veel liefs,

Het team van VrouwOnline

 

Vind jij het ook zo jammer dat je straks de VrouwOnline nieuwsbrief niet meer ontvangt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van VIVA, Libelle, Margriet, Grazia of Flair.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien