Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Weekendtips voor zaterdag 24 en zondag 25 januari

De enige vraag die ons bezighoudt in de achtenveertig uur die een weekend telt: blijven we binnen of gaan we naar buiten? Dit zijn onze tips voor zaterdag 24 en zondag 25 januari.

  • Hup, naar buiten

Bijzondere collages in Amsterdam
Het Nederlands Fotomuseum opent dit jaar met het intrigerende knip- en plakwerk van de gerenommeerde kunstenaar John Stezaker. Hij knipt en snijdt in oude publiciteitsfoto’s van acteurs uit de jaren dertig, veertig en vijftig – de bloeiperiode van de Hollywoodfilm. Van acteursportretten of filmsetfoto’s maakt hij collages met nieuw beeld. Te zien vanaf 24 januari in het Nederlands Fotomuseum in Amsterdam.

Advertentie

Friese lekkernij in Den Haag
Oranjekoek is onlosmakelijk verbonden met de Friese cultuur. Met glazuur, crème, slagroom en verschillende eetbare decoraties maken de Friezen ware kunstwerkjes van deze lekkernij. Fotografe Tryntsje Nauta liet zich inspireren door deze bakkerstraditie en heeft alle oranjekoeken van Friese, ambachtelijk werkende bakkers in kaart gebracht en gebundeld in het fotoboek Oranjekoek. Een selectie van Nauta’s foto’s hangt dit weekend in het Fotomuseum Den Haag.

Mega Vlooienmarkt in Maastricht
Op zoek naar dat ene lampje of het speciale vorkje dat je al jaren mist? Misschien vind je het op de Mega Vlooienmarkt in Maastricht. Er staan maar liefst 300 standhouders waar je de mooiste schatten kun vinden. De vlooienmarkt vindt plaats op zaterdag 24 januari t/m zondag 25 januari van 09:00 – 16:30 uur.

  • Lekker binnen blijven

Lezen: En dan de liefde van Susan Smit
In haar nieuwste boek: En dan de liefde onderzoekt Susan Smit het verlangen naar De Ware; koortsachtig verliefd zijn; de ‘foute mannen’-valkuil; samenwoon-irritaties; lusthormonen en roze brillen. Smit schrijft openhartig en met zelfspot over haar eigen lotgevallen, maar durft ook algemene conclusies te trekken over de aard van de liefde.

Lekker snoepen: chocolade fudge brownies
Weekendje niks gepland? Ga de keuken in en maak eens chocolade fudge brownies. Bak ze op zaterdag en geniet er het hele weekend van.

Zelfmaker: stempelen met aardappels
Bij Libelle werken veel supercreatieve types die alle trends op het gebied van mode, wonen, stylen en zelfmakers in de gaten houden. Elke week tipt er een redactielid een do it yourself. Deze week: stempelen met aardappels.

 

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien