Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Weekendtips voor zaterdag 21 en zondag 22 februari

De enige vraag die ons bezighoudt in de 48 uur die een weekend telt: blijven we binnen of gaan we naar buiten? Dit zijn onze weekendtips voor zaterdag 21 en zondag 22 februari.

  • Hup, naar buiten

Brocante
Op zaterdag 21 februari is er een brocante markt in de Lebuïneskerk te Deventer. Op de beurs staan niet alleen kramen met prachtig brocante, maar er is ook antiek, textiel en vintage design te vinden.

Advertentie

Cabaret: Alles eromheen 
Het bekende cabaretduo Van der Laan & Woe, bekend van Rambam en De kwis (Paul de Leeuw), speelt de voorstelling Alles eromheen. Die zit natuurlijk weer vol loepzuivere grappen en gevatte liedjes.

Bioscooptip: Selma
In 2015 is het precies 50 jaar geleden dat de Voting Rights Act werd getekend door President Johnson. Met deze wet werd het stemrecht voor elke Amerikaan, ongeacht huidskleur of afkomst, vastgelegd. De film Selma vertelt het waargebeurde verhaal uit de Amerikaanse geschiedenis en de strijd van Martin Luther King.

Museumtip: Tweehonderd jaar Koninkrijk
Hoe kijken Nederlanders eigenlijk naar zichzelf? Dat is te zien in de historische tentoonstelling in de Kunsthal in Rotterdam. Honderden prenten, tekeningen, foto’s en kaarten laten het leven van Nederlanders zien gedurende de afgelopen twee eeuwen.

ROOM B&B Drenthe
Na een heerlijke wandeling over de Drentse heide een lekker warme chocolademelk bij de houtkachel. In de B&B van Brigitte en Frans kun je echt lekker tot rust komen en genieten van de prachtige natuur.

  • Lekker binnen blijven

Op tv: Aanmodderfakker 
Deze Nederlandse film is nét uit de bioscoop en op zaterdag 21 februari al te zien op televisie. In deze met drie Gouden Kalveren bekroonde film volgen we Thijs (Gijs Naber), een 32-jarige eeuwige student die relaxed door het leven sloft. Als hij toevallig in aanraking komt met Lisa , een 16-jarig meisje met torenhoge ambities, krijgt Thijs toch een gevoel van onvrede over zijn passieve leven. Lees ook het interview dat Libelle had met actrice Anniek Pheifer.

Lekker lezen: Smeergeld
Deze actuele, spannende en zeer goed geschreven roman van Nausicaa Marbe is een spiegel van onze tijd en de manier waarop we ons leven inrichten met ons gezin, werk en andere relaties. De auteur heeft zo’n goed gevoel voor humor dat je Smeergeld met spijt weglegt wanneer je het eenmaal uit hebt!

Online: The next closet
Waarom nieuw kopen als er al zoveel is? Dat is de basisgedachte achter The next closet, een online marktplaats voor designerkleding. Je kunt er zelf spullen verkopen en natuurlijk ook kopen.

Zelf maken: je eigen designertas 
Wie zegt dat je voor een toffe tas naar de winkel moet? Je kunt hem ook lekker zelf maken. Aan de slag!

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien