Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Wilders: ‘Rutte mag best mijn staatssecretaris van landbouw zijn’

Geert Wilders sluit Mark Rutte en zijn VVD niet uit als zijn PVV de grootste partij wordt. Dat zegt hij in gesprek met Ebru Umar voor Libelle TV.

“We zien na de verkiezingen wel met wie ik wil regeren”, vertelt Wilders, die niemand uit wil sluiten. “Zolang Mark Rutte er zit, vol ik weinig voor samenwerking met de VVD. Maar hij mag staatssecretaris van landbouw zijn in een kabinet Wilders. Daar doen we niet moeilijk over.”

Advertentie

Ebru tikt een eitje
In de aanloop naar de verkiezingen op 15 maart 2017 maakt Ebru Umar exclusief voor Libelle TV Ebru tikt een eitje, waarin de journalist met lijsttrekkers van de verkiezingspartijen gaat ontbijten en praten over de drukke tijd zo vlak voor de verkiezingen.

LEES OOK:

Bron: Libelle TV, beeld: Libelle TV

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien