Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Bij deze winkel kun je binnenkort niet meer winkelen

Een dezer dagen kun je niet meer winkelen bij Witteveen. Het Nederlandse damesmodemerk is failliet verklaard, meldt de Telegraaf.

Curator Rinke Dulack bevestigt dat aan de NOS. Een te hoog opgelopen belastingschuld heeft tot het faillissement geleid: de rechtbank Utrecht heeft gisteren het faillissement uitgesproken.

Advertentie

Laatste dagen 
Of de winkels vandaag wel opengaan, is nog onduidelijk. De website geeft vanochtend een foutmelding. Bij de modeketen werken zo’n 400 mensen. De laatste jaren draaide de keten veel verlies: in 2015 ging het bijvoorbeeld om bijna een miljoen euro.

Françoise over fabels
In de video hierboven vertelt modevlogger Françoise alles over kledingfabels. Een van de meest voorkomende is toch wel: bij horizontale strepen lijk ik dikker en bij verticale strepen lijk ik langer. Dat is gewoon klinkklare onzin. Maar hoe weet je nou wat echt waar is en wat niet?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: NOS. Beeld: iStock

 

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien