Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Woensdag 21 januari in beeld

Het leenstelsel is definitief, studenten moeten vanaf het nieuwe schooljaar hun studie gaan lenen. Het norovirus heeft al vele Nederlanders ziek gemaakt en Jamie Oliver komt naar Rotterdam. 

Verder in het nieuws vandaag:

Advertentie

kip

Bijna alle maatregelen tegen vogelgriep worden opgeheven. Staatssecretaris Dijksma zei in de Tweede Kamer dat alleen de ophokplicht nog in stand blijft. Dat betekent dat het pluimvee binnen moet blijven.

voorlezen

Prinses Laurentien leest voor aan een groep kinderen in de bibliotheek in Hoorn. De Nationale Voorleesdagen zijn vandaag begonnen.

Auto

Een automobilist is bij het Friese Witmarsum het water in gereden en wacht op hulp. De auto raakte door gladheid van de weg en belandde in de Harlingervaart. Een omstander belde de brandweer die de vrouw met een ladder uit het water haalde.

WA

Koning Willem-Alexander ontving vandaag op Paleis Noordeinde ambassadeurs van onder andere Gambia en Saoedi-Arabië. De ambassadeurs komen in Nederland werken en moeten dan een geloofsbrief aan de koning overhandigen. Als hij deze accepteert is de ambassadeur officieel aangenomen voor de functie.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien