Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Verbrand 1000 calorieën in 2 uur tijdens de Workout Challenge!

Zou je eigenlijk wat meer moeten sporten, maar heb je een hekel aan de sportschool? Geef je samen met je vriendinnen op voor de Workout Challenge!

Wie zegt dat sporten niet leuk kan zijn? Als je lekker danst met je vriendinnen, heb je zóveel plezier dat je die zweetdruppels op je voorhoofd voor lief neemt. Daarom wordt op 11 oktober de Workout Challenge georganiseerd: een 2 uur durende workout-show waarin je hippe dancemoves van de internationale topchoreografe Margretha van de Laar leert.

Advertentie

LEES OOK: KITTENS DANSEN MEE OP MAAT VAN DE MUZIEK

Goed voor de lijn
Een live band en een professionele dj zorgen voor opzwepende muziek tijdens de workout in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wist je trouwens dat dansen ontzettend goed is voor de lijn? Tijdens zo’n dansworkout kun je in 2 uur tijd wel 1000 calorieën verbranden. Kun je ’s avonds gerust een bakje Ben & Jerry’s oplepelen (oh nee, dat is zonde natuurlijk).

Kom jij ook?
Zet de datum alvast in je agenda: zondag 11 oktober. Meer over dit unieke evenement en de kaartverkoop lees je op de website.

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien