Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Verbrand 1000 calorieën in 2 uur tijdens de Workout Challenge!

Zou je eigenlijk wat meer moeten sporten, maar heb je een hekel aan de sportschool? Geef je samen met je vriendinnen op voor de Workout Challenge!

Wie zegt dat sporten niet leuk kan zijn? Als je lekker danst met je vriendinnen, heb je zóveel plezier dat je die zweetdruppels op je voorhoofd voor lief neemt. Daarom wordt op 11 oktober de Workout Challenge georganiseerd: een 2 uur durende workout-show waarin je hippe dancemoves van de internationale topchoreografe Margretha van de Laar leert.

Advertentie

LEES OOK: KITTENS DANSEN MEE OP MAAT VAN DE MUZIEK

Goed voor de lijn
Een live band en een professionele dj zorgen voor opzwepende muziek tijdens de workout in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wist je trouwens dat dansen ontzettend goed is voor de lijn? Tijdens zo’n dansworkout kun je in 2 uur tijd wel 1000 calorieën verbranden. Kun je ’s avonds gerust een bakje Ben & Jerry’s oplepelen (oh nee, dat is zonde natuurlijk).

Kom jij ook?
Zet de datum alvast in je agenda: zondag 11 oktober. Meer over dit unieke evenement en de kaartverkoop lees je op de website.

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien