Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Zelfmaaktrend: gebreid jasje voor schildpad

Wat krijg je als je een schilpad kruist met een gebreid jasje? Juist een ‘mossy tortoise’!

Wat krijg je als je een schilpad kruist met een gebreid jasje? Juist een ‘mossy tortoise’! Een 36-jarige moeder van twee kinderen en zeven schilpadden bedacht het accessoirestuk om haar kids te vermaken én uit noodzaak omdat ze haar reptielvrienden maar moeilijk terug kon vinden in het hoge gras.

Advertentie

Na haar designs geplaatst te hebben op een blog stroomde de aanvragen binnen en sindsdien verkoopt ze ze op Etsy. Wil je je reptiel voorzien van een grappige haaienvin, bloemcorsage of ‘verkleden’ als pompoen? Alles kan.

Of Mr Turtle himself alleen zo blij is met een extra accessoire op zijn rug blijft de vraag.

Beeld: Etsy

Eerder verschenen op VrouwOnline

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien