Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zelfmaaktrend: gebreid jasje voor schildpad

Wat krijg je als je een schilpad kruist met een gebreid jasje? Juist een ‘mossy tortoise’!

Wat krijg je als je een schilpad kruist met een gebreid jasje? Juist een ‘mossy tortoise’! Een 36-jarige moeder van twee kinderen en zeven schilpadden bedacht het accessoirestuk om haar kids te vermaken én uit noodzaak omdat ze haar reptielvrienden maar moeilijk terug kon vinden in het hoge gras.

Advertentie

Na haar designs geplaatst te hebben op een blog stroomde de aanvragen binnen en sindsdien verkoopt ze ze op Etsy. Wil je je reptiel voorzien van een grappige haaienvin, bloemcorsage of ‘verkleden’ als pompoen? Alles kan.

Of Mr Turtle himself alleen zo blij is met een extra accessoire op zijn rug blijft de vraag.

Beeld: Etsy

Eerder verschenen op VrouwOnline

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien