Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Zo betaal je geen verzendkosten bij Bol.com

Koop je een boek van € 19,95 – moet je verzendkosten betalen van € 1,99 omdat je nét geen volle  €20,- uitgeeft. Kan daar niets aan gedaan worden? Jazeker wel!

De klantenservice van Bol.com adviseerde iemand die hierover klaagde om er een paar e-books bij te doen van € 0,01 per stuk. Geen geld. En goed nieuws voor de auteurs, want nu Nederland dit weet gaan hun e-books natuurlijk als warme broodjes.

Advertentie

Wat je ook nog kunt doen, is gebruik maken van de rekentool die Jelle van Vliet heeft gemaakt (op eigen initiatief). Die tool vult het bedrag dat je nodig hebt dan steeds voor je aan met goedkope producten.

Schermafbeelding 2015-11-27 om 10.51.11

De goedkopere e-books zijn wel een beetje… tja… voor de liefhebber. Wij moeten ons Russisch eerst eens flink opfrissen, in ieder geval.

Schermafbeelding 2015-11-27 om 10.51.29

Geen fan van e-books? Mik dan gewoon een tube tandpasta in je winkelmandje. Altijd handig.

Bron: Metro. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien