Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Zo komt de kleine Jesslynn aan haar naam

De moeder van Estavana was degene die ‘Jesslynn’ suggereerde als naam voor haar kleindochter. En broertje Dámian bepaalde de schrijfwijze van de naam: met 2 N’en. 

Handbalster Estavana Polman (24) en voetballer Rafael van der Vaart (34) werden het namelijk niet eens over hoe hun dochter zou moeten heten. Estavana vertelt bij Telegraaf Vandaag dat ze heel lang heeft zitten dubben over een naam.

Advertentie

❤️

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Moeder
Haar moeder Winniefred bedacht Jesslynn, en dat ging vervolgens niet uit haar hoofd: “Op een gegeven moment dacht ik: Ik heb geen betere naam, het wordt Jesslynn.” Vervolgens gaf de blonde handbalster de voorkeur aan de dubbele N, terwijl Rafael het liever met één N zou schrijven: “Dus toen zei hij: We laten Dámian kiezen.”

Dámian besloot vervolgens dat hij dubbel N mooier vond. En zo geschiedde. Estavana verblijft tijdens haar kraamtijd nog bij haar ouders in Arnhem.

Bron: AD, Telegraaf. Beeld: Instagram

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien