Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

13 zomerproblemen waar iedere vrouw tegenaan loopt

Is het eindelijk zomer, hebben we weer wat te klagen. Het is natuurlijk heerlijk dat de zon schijnt, dat we tot laat buiten kunnen zijn en langzaam maar zeker een bruiner kleurtje krijgen, maar er kleeft toch ook wat gedoe aan de zomer.

Komend weekend stijgt de temperatuur naar 37 graden en kan het aanvoelen als 48(!) graden. En dan is er lichte paniek, want opeens is het hoogzomer en we waren nog maar amper voorbereid. Daarom hier de 13 problemen die iedere vrouw in de zomer herkent.

Advertentie

Lees ook: tropische hitte? Zo overleef je 30+ graden

1. Ieuwww… eelt!
Je kunt eindelijk die nieuwe sandalen aan die je al in maart hebt gekocht. Tot je vlak voor je de deur uit moet een laag eelt in horror-proporties ontdekt en alsnog moet switchen naar een dichte schoen.

2. Lakken, scheren, vijlen
Brengt ons op het volgende punt: tenzij je ’s ochtends veel tijd hebt, moet je de avond van tevoren al voorbereidingen treffen. Eelt wegvijlen, teennagels lakken, benen scheren, bikinilijn bijwerken, je lichaam insmeren… Gedoe.

3. Plakhaar
Haar dat plakt in je nek, maar net niet lang genoeg is om vast te dragen.

4. Wafelijzer op je benen
De oncharmante afdruk die terrasstoeltjes in je blote benen achterlaten. Vooral als je benen bij het opstaan dan ook nog blijven plakken aan de stoel.

5. Zweetsnor
Een zweetsnor. En die dan ongemerkt proberen weg te vegen.

6. Dekentje
Je vindt het fijn om onder een deken te liggen, maar het is simpelweg te heet. Daarom leg je een been boven je deken. Om vervolgens middenin de nacht uit pure frustratie toch maar alle dekens van je af te schoppen.

7. Open of dicht?
Laat je het raam ’s nachts open voor verkoeling of juist dicht tegen de muggen?

8. Aan of uit?
Zelfde geldt voor de ventilator. Zet je die aan voor een briesje met het risico niet te kunnen slapen door het gebrom, of zweet je liever in stilte je bed uit?

9. Een kast vol kleren en niets om aan te trekken
Je hebt geen idee meer wat je aan moet. Is dat jurkje te bloot voor je werk? Is die broek te warm? Waar zijn eigenlijk al je leuke zomerkleren van vorig jaar gebleven?

10. Auw
Voor alle peertypes onder ons: schurende dijen.

11. Muggenspul
Je van top tot teen insmeren met sterk ruikend anti-muggenspul en dan per ongeluk dat spul in je mond krijgen.

12. Werken
Aan het werk zijn terwijl op Facebook de een na de andere zonnige zomer-update verschijnt.

13. Make-off
Make-up die aan het einde van de dag halverwege je gezicht hangt.

Dit zomerprobleem is voortaan verleden tijd: dag zand op je strandhanddoek!

LEES OOK:

Beeld: Joost Govers

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien