Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Te koop: beplaste zwangerschapstest (positief)

Hier kun je steengoede grappen mee uithalen.
Hier kun je steengoede grappen mee uithalen: een zwangerschapstest die altijd positief is. En hij is écht: er plast een zwangere vrouw overheen voordat jij hem in je brievenbus ontvangt.

Vrouwen die over het staafje hebben geplast met een positief resultaat verkopen hun test via Craigslist aan anderen. Kosten? 25 dollar. Neppe zwangerschapstesten die altijd een plusje vertonen zijn al langer te koop, maar nieuw zijn deze ondergeplaste proefjes van dames die daadwerkelijk zwanger zijn.

Advertentie

25 dollar
“Sinds ik zwanger ben krijg ik regelmatig het verzoek om een positieve test”, schrijft een vrouw uit Buffalo op Craigslist. De toekomstige moeder vraagt 25 dollar voor de test. “Daarom heb ik maar besloten er geld voor te vragen! Je kunt de test dezelfde dag op komen halen. Waarvoor je hem gebruikt interesseert me niet, dat zijn niet mijn zaken.”

Tasje erom?

Bron: BuzzO

Eerder verschenen op VrouwOnline

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien