Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Ada (98) zorgt voor haar 80-jarige zoon: "moeder ben je voor het leven"

Ada Keating is bijna 100 jaar oud maar zorgt nog altijd met alle liefde voor haar zoon. Hij is inmiddels al 80 lentes jong.

Ze is speciaal naar een zorgcentrum verhuisd zodat ze beter voor hem kan zorgen.

Advertentie

Weer samen
De twee zijn altijd onafscheidelijk geweest. Haar oudste zoon Tom had nooit een relatie en woonde vrijwel zijn hele leven bij zijn moeder. Hij heeft inmiddels speciale zorg en steun nodig en hierdoor moest hij verhuizen. Maar nu zijn de twee familieleden weer herenigd, want zijn moeder besloot in hetzelfde verzorgingshuis te gaan wonen.

Wachten
Ada: “Elke avond ga ik Tom goedenacht wensen in zijn kamer en ’s ochtends sta ik daar weer om hem goedemorgen te wensen. Dan gaan we samen ontbijten. Als ik naar de kapper ga, zit hij voor het raam op mijn terugkeer te wachten. Dan strekt hij zijn armen uit en geeft hij me een dikke knuffel. Moeder ben je voor het leven”. Haar andere kinderen komen haar ook regelmatig opzoeken. Ze vinden het fijn om te weten dat zowel hun moeder als hun broer nooit eenzaam is.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Twitter

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien