Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Adele is 45 kilo afgevallen en bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Sinds zangeres Adele vorig najaar bekendmaakte dat zij en haar man Simon gingen scheiden, dook ze niet vaak op in de pers. Achter de schermen heeft ze wel heel hard gewerkt, want de zangeres zou inmiddels 45 kilo lichter zijn. 

De 31-jarige zangeres was afgelopen weekend te gast op de Oscar-afterparty van Beyoncé en Jay-Z en kon daar vrij ongezien naar binnen lopen, want je herkent haar bijna niet met haar nieuwe look. Volgens berichten is de zangeres al 45 kilo kwijt.

Advertentie

Glitterjurk

Ze zag er dan ook waanzinnig uit in een glitterjurk met panterprint. “Prachtig, maar bijna onherkenbaar”, zei een andere gast van het feestje in People Magazine. Wat een transformatie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Adele attended Beyoncé and Jay Z’s Oscar after party yesterday. ❤️ #adele

Een bericht gedeeld door Adele (@adele.club) op

Waarom Adele nooit meer op tournee gaat:De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: Brunopress, Instagram

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien