Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Adele is 45 kilo afgevallen en bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Sinds zangeres Adele vorig najaar bekendmaakte dat zij en haar man Simon gingen scheiden, dook ze niet vaak op in de pers. Achter de schermen heeft ze wel heel hard gewerkt, want de zangeres zou inmiddels 45 kilo lichter zijn. 

De 31-jarige zangeres was afgelopen weekend te gast op de Oscar-afterparty van Beyoncé en Jay-Z en kon daar vrij ongezien naar binnen lopen, want je herkent haar bijna niet met haar nieuwe look. Volgens berichten is de zangeres al 45 kilo kwijt.

Advertentie

Glitterjurk

Ze zag er dan ook waanzinnig uit in een glitterjurk met panterprint. “Prachtig, maar bijna onherkenbaar”, zei een andere gast van het feestje in People Magazine. Wat een transformatie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Adele attended Beyoncé and Jay Z’s Oscar after party yesterday. ❤️ #adele

Een bericht gedeeld door Adele (@adele.club) op

Waarom Adele nooit meer op tournee gaat:De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair. Beeld: Brunopress, Instagram

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien