Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Afgeslankte Adele blíjft verrassen: nu ook met nieuwe coupe

Adele blijft verbazen met haar uiterlijk. De 32-jarige zangeres onderging de afgelopen tijd een flinke metamorfose. Ze is niet alleen heel veel afgevallen…

Ze heeft nu ook nog eens een nieuwe coupe.

Advertentie

Onherkenbare Adele

‘Onherkenbaar’, wordt Adele tegenwoordig regelmatig genoemd. Dankzij veel sporten en het Sirtfood-dieet is de zangeres tientallen kilo’s afgevallen. En dat zie je. Ieder nieuw kiekje dat ze met de buitenwereld deelt, wordt met enorm veel lof en ongeloof ontvangen. Zo ook nu weer.

Bos krullen

“Ik kan niet geloven dat jij het bent”, wordt er onder meer gereageerd bij een nieuw kiekje waarop ze met een bos krullen prijkt. Een ander: “Is dit echt Adele? Ik geloof het bijna niet.” En: “Pas als je zingt, ben ik overtuigd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Ter vergelijking, zo zag Adele er vóór 2020 uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Adele Libelle

‘Altijd al prachtig geweest’

Sommige fans vinden dat Adele niet te veel zou moeten veranderen. “Je bent altijd een prachtig persoon geweest, daarvoor hoefde je niet zo veel af te vallen. Maar als je je nu beter in je vel voelt, is dat alleen maar goed”, schrijft iemand. Ondertussen heeft Adele eigenlijk nog nooit op alle reacties over haar ‘nieuwe uiterlijk’ gereageerd. Maar ze leest ze vást wel – en die moeten haar goed doen.

Sirtfood-dieet

Door Adeles slanke figuur is het Sirtfood-dieet enorm populair geworden. Dit zou namelijk het dieet zijn dat de zangeres gevolgd heeft. Net als Pippa Middleton, de zus van Kate Middleton. Is dat wel een gezond dieet? Wat houdt het in? En wat mag je wel en niet eten? Voedingsdeskundige Astrid vertelt:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress 

Lees meer

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien