Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Adele reageert op Spice Girls-reünie met een heerlijke foto

De wereld stond heel even op z’n kop toen de Spice Girls maandag aankondigden dat ze terugkomen met een reünie-tour. Zonder Victoria ‘Posh’ Beckham weliswaar, maar dat mag de pret niet drukken. Adele is minstens zo lyrisch als de rest van de wereld.

Geruchten over een reünie gaan al jaren rond, maar nu gaat het dan toch echt gebeuren. Geri Horner, Emma Bunton, Melanie Chisholm en Melanie Brown gaan in het voorjaar van 2019 op tournee. Eén van de fans die er ongetwijfeld bij zal zijn, is niemand minder dan Adele.

Advertentie

Herkenbaar
De zangeres deelt op Instagram een foto van haar jonge zelf omringd door posters van de Spice Girls. Heel herkenbaar, want zo zag zo’n beetje iedere meidenslaapkamer omstreeks 1998 eruit. “Ha! Dit is hoe ik me nu voel”, schrijft Adele onder de foto. Het vrolijke kiekje is de Spice Girls zelf ook niet ontgaan. Ze re-posten de foto op hun officiële Instagramaccount met de mededeling ‘Love you @Adele’. Zou het niet leuk zijn als Adele één nummertje meedoet op het podium..? Hoop doet leven, toch?

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HA! This is how I feel right now! I AM READY ✌🏻

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Bustle, Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien