Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Ester (52) had een affaire met haar buurman

Het huwelijk van Ester verliep op rolletjes, tot er een nieuwe buurman in de straat kwam wonen… 

“We hadden net ons 30-jarig huwelijk gevierd en in al die 30 jaar was er bijna nooit een onvertogen woord tussen ons gevallen. We hadden het goed en wisten zeker dat we samen 80 zouden worden. En toen kregen we nieuwe buren. De dag dat de nieuwe buurman uit zijn auto stapte en zijn nieuwe huis bekeek, staat me nog helder voor de geest. Hij oogde lang en jongensachtig. Ik voelde me onmiddellijk tot hem aangetrokken. Onze eerste ontmoeting was op een buurtbarbecue en al snel merkte ik dat hij mij ook leuk vond. Het klikte echt op elk gebied en het verlangen was niet te weerstaan. Ik wist dat het niet lang zou duren voordat ik voor de bijl zou gaan. En zo ging het uiteindelijk ook.”

Advertentie

Stapelverliefd 
“Hij zoende me, heel puberaal, achter het fietsenschuurtje bij hem in de tuin. Ik verlangde meteen naar meer. Meer kussen, meer aanrakingen. Hij was teder, maar oh-zo mannelijk. 4 jaar lang hebben we iedere mogelijkheid om elkaar te zien en met elkaar te vrijen benut. Het was niet alleen lust, ik was stapelverliefd en we zeiden steeds vaker ‘ik hou van jou’ tegen elkaar. Ik wilde voor altijd bij hem zijn. Samen met hem opnieuw beginnen. Ook hij sprak over de toekomst en hoe wij iets prachtigs zouden kunnen opbouwen. Maar toch. Toch kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om mijn man in de steek te laten. Ik hou ook van hem en ik zou hem breken als ik er met de buurman vandoor was gegaan. Hij zou dat nooit aankunnen.”

Zijn stem 
“Met pijn in het hart heb ik onze affaire een halt toegeroepen. Het kon niet langer zo doorgaan. We maakten elkaar gek met onze plannen en wisten tegelijkertijd dat er niks van terecht zou komen. Ik heb geen spijt van mijn verhouding en ik mis hem soms vreselijk. Het is niet makkelijk om zo dicht bij elkaar te wonen en er niet over te kunnen praten. Af en toe zou ik hem willen bellen om eventjes zijn stem te horen, maar dan denk ik toch weer aan mijn lieve echtgenoot en doe het niet. Ik moet me richten op het herstellen van mijn huwelijk en nu ik daar actief mee bezig ben, merk ik dat het stapje voor de stapje de goede kant op gaat.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Interview: Femke Sterken. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien