Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Kijkers diep geraakt door aflevering 'Beau en de Veteranen'

Beau van Erven Dorens heeft het weer voor elkaar: de aflevering van Beau en de Veteranen maakte dinsdagavond diepe indruk op de kijkers. Op Twitter wordt gesproken over een een ‘mooi, indrukwekkend en intensief programma’. 

In het programma Beau en de Veteranen maakt Beau een rondreis door Noorwegen met 7 oorlogsveteranen die een posttraumatische stressstoornis hebben. Het doel is om hen te leren omgaan met hun oorlogstrauma’s.

Advertentie

Woede-uitbarsting
De aflevering van dinsdagavond stond voornamelijk in het teken van Harold. Na zijn woede-uitbarsting in de vorige aflevering, is hij helemaal klaar met zijn deelname. De veteraan maakt al snel duidelijk dat hij het te heftig vindt en naar huis wilt gaan. Aan Beau de taak om hem te overtuigen in Noorwegen te blijven. Deze missie slaagt echter niet.

Intense taak
Daarnaast heeft ook deelnemer Mark het erg moeilijk in de uitzending van het RTL-programma. Door zijn stressstoornis ervaart hij erg veel eenzaamheid en is hij in een isolement terechtgekomen. Tijdens de reis probeert Beau Marks geslotenheid open te breken.

Respect
Op social media worden lovende woorden geschreven over het programma. Een kijker stelt zelfs dat het programma een Gouden Televizier-Ring verdient.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien