Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Afvaller 'Expeditie Robinson' valt thuis in slaap tijdens aflevering

Je zou toch verwachten dat je als Expeditie Robinson-afvaller na al die weken op het eiland thuis vol spanning meekijkt wie de volgende is die naar huis moet. Toch bleek dat zondagavond niet het geval voor de laatste afvaller.

Let op: dit artikel bevat spoilers. Heb je de laatste aflevering(en) nog niet gekeken en wil je nog niet weten wie er zijn afgevallen? Lees dan nog niet verder.

Tukkie doen
Het was zondagavond de eerste aflevering na zijn eigen exit voor Tim Coronel. Samen met goede vriend Thomas Berge zat hij voor de buis te kijken wie ditmaal het veld moest ruimen. Al was het niet echt ‘zitten’ te noemen: de coureur lág eerder voor de televisie. Te slapen, om precies te zijn.

Advertentie

Kriebel
“Gezellig Expeditie kijken met Tim”, begint Thomas zijn verhaal op Instagram (dat overigens een privéaccount is, dus als je de video wilt zien, moet je de zanger even volgen). Vervolgens probeert Thomas zijn vriend wakker te maken. Hij kriebelt op zijn wang, aan zijn neus en oor, maar Tim slaapt vrolijk door. Thomas heeft het niet meer van het lachen en uiteindelijk opent de coureur dan toch zijn ogen.

Zijn voormalig eilandgenoten laten lachend een reactie achter onder de video. “Hij zit er 1 week niet meer en het boeit hem allemaal niet meer!” grapt 3FM-dj Frank van der Lende.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: RTL

Lees meer

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien