Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Airen Mylène showt vol trots haar babybuik

Airen Mylène en haar vriend Taeke Taekema verwachten een tweede kindje. Het bekende koppel maakte het blijde nieuws eerder dit jaar al bekend, maar zondag deelt de zwangere Airen voor het eerst een foto van haar prachtig zichtbare babybuik.

Airen en Taeke ontmoette elkaar tijdens het televisieprogramma Wie is de mol?. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Ze hebben samen al een zoontje, de 1-jarige Bodhi Doeke.

Advertentie

Tweede kindje
De presentatrice en oud-hockeyer maakten in augustus bekend dat ze opnieuw een kindje verwachten. Of het een jongetje of een meisje is, hebben ze nog niet met de buitenwereld gedeeld. Wel is nu heel goed te zien dat Airen zwanger is. Dat laat ze dan ook vol trots zien met een foto van haar groeiende babybuik.

Verwonderen
Bij de foto schrijft Airen Mylène: “Beetje gaar. Maar ik ben me weer enorm aan het verwonderen over het feit dat er weer een kindje in me aan het groeien is!” Ze vervolgt: “En ik vergeet de hele tijd foto’s te maken. Zonde. Iets met druk met een ander te leuk kindje. Dus dacht bij deze gelijk. Delen! Hierbij.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien