Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Komt er wel een 'All you need is love'-kerstspecial? Robert ten Brink geeft het verlossende antwoord

Het is voor miljoenen mensen vaste prik op kerstavond: de All you need is love-kerstspecial met Robert ten Brink. Maar kan de uitzending dit jaar wel doorgaan?

De presentator laat weten hoe het zit.

Advertentie

Meerdere scenario’s

Aan RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade legt Robert ten Brink uit dat er allerlei scenario’s klaarliggen. “We weten niet wat er tegen die tijd mogelijk is en hoe het allemaal gaat”, vertelt het gezicht van de show.

Robert en het AYNIL-team gaan er in elk geval álles aan doen om ‘koste wat het kost een uitzending te maken’, al lijkt dat nu een behoorlijke puzzel te gaan worden.

All you need is love-kerstspecial

Eerder dit jaar, in maart, tourde het programma coronaproof door het land om families, vrienden, buren en geliefden op een bijzondere manier te verrassen. Of de All you need is love-kerstspecial er ook zo uit komt te zien? Daar antwoordt Robert ten Brink ontkennend op “Nee, het voelt inmiddels niet meer zoals het toen voelde. Het moet echt iets anders worden én je moet kerst voelen natuurlijk”, laat hij weten.

Wij zijn heel benieuwd en hopen natuurlijk dat het programma een manier vindt om toch opnames te kunnen maken. Want niemand mag met kerst alleen zijn, toch?

Het hebben van een échte connectie tussen partners staat in deze vreemde tijd best wel onder druk. Het antwoord van Libelle: knuffelen maar! Libelle deed een experiment onder verschillende stellen. Wat doet vier minuten samen knuffelen met lichaam en geest? Je ziet het resultaat in de video. En de kans is groot dat jij je partner hierna ook even flink wilt knuffelen.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram RTL Boulevard. Beeld: RTL 

Lees meer

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien