Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Als twee druppels water: dubbelganger van Amalia op social media gespot

Veel mensen zullen ongetwijfeld even 2 keer met hun ogen geknipperd hebben toen ze op TikTok langs onderstaand filmpje scrolden. Is onze kroonprinses Amalia actief op het sociale platform of heeft ze een dubbelganger?

Dat laatste blijkt het geval te zijn.

Advertentie

TikTok-gebruiker Anne-Roos Schilder vertoont namelijk behoorlijk wat uiterlijke overeenkomsten met Amalia. Onder filmpjes die het meisje op het platform deelt, regent het reacties over de gelijkenis tussen haar en de oudste dochter van Willem-Alexander en Máxima.

Haar laatste video’s zijn binnen een paar dagen duizenden keren bekeken. Maar wát mensen vinden dat Anne-Roos behoorlijk op onze kroonprinses lijkt. Zelf ziet ze die gelijkenis niet zo, en ook haar vriendinnen zijn het er niet helemaal mee eens. Wat vind jij?

@anneroosschilderfirst try babyyy ##fyp♬ original sound – tyler_warwick

@anneroosschilderAntwoorden aan @mostcringechildontiktok ik snap dat sommige mensen het zien maar het valt wel mee hahaha♬ origineel geluid – anneroosschilder

Het is trouwens niet de 1ste keer dat we een dubbelganger van onze kroonprinses tegenkomen. Eerder spotten oplettende kijkers ‘Amalia’ namelijk ook al in het publiek van talkshow Jinek.

Amalia op haar 50ste

Het duurt uiteraard nog een hele tijd voordat prinses Amalia 50 wordt. Nieuwsgierig als wij zijn, wilden we toch graag weten hoe onze toekomstige koningin eruitziet als ze Sarah wordt. Portrettekenaar Pieter van den Broek durfde de uitdaging aan en maakte voor ons een tekening van Amalia, hoe zij er – naar verwachting – op haar 50ste uitziet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws & TikTok. Beeld: Brunopress

Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien