Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Als twee druppels water: dubbelganger van Amalia op social media gespot

Veel mensen zullen ongetwijfeld even 2 keer met hun ogen geknipperd hebben toen ze op TikTok langs onderstaand filmpje scrolden. Is onze kroonprinses Amalia actief op het sociale platform of heeft ze een dubbelganger?

Dat laatste blijkt het geval te zijn.

Advertentie

TikTok-gebruiker Anne-Roos Schilder vertoont namelijk behoorlijk wat uiterlijke overeenkomsten met Amalia. Onder filmpjes die het meisje op het platform deelt, regent het reacties over de gelijkenis tussen haar en de oudste dochter van Willem-Alexander en Máxima.

Haar laatste video’s zijn binnen een paar dagen duizenden keren bekeken. Maar wát mensen vinden dat Anne-Roos behoorlijk op onze kroonprinses lijkt. Zelf ziet ze die gelijkenis niet zo, en ook haar vriendinnen zijn het er niet helemaal mee eens. Wat vind jij?

@anneroosschilderfirst try babyyy ##fyp♬ original sound – tyler_warwick

@anneroosschilderAntwoorden aan @mostcringechildontiktok ik snap dat sommige mensen het zien maar het valt wel mee hahaha♬ origineel geluid – anneroosschilder

Het is trouwens niet de 1ste keer dat we een dubbelganger van onze kroonprinses tegenkomen. Eerder spotten oplettende kijkers ‘Amalia’ namelijk ook al in het publiek van talkshow Jinek.

Amalia op haar 50ste

Het duurt uiteraard nog een hele tijd voordat prinses Amalia 50 wordt. Nieuwsgierig als wij zijn, wilden we toch graag weten hoe onze toekomstige koningin eruitziet als ze Sarah wordt. Portrettekenaar Pieter van den Broek durfde de uitdaging aan en maakte voor ons een tekening van Amalia, hoe zij er – naar verwachting – op haar 50ste uitziet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws & TikTok. Beeld: Brunopress

Lees meer

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien