Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Amalia openhartig in interview: "Ik wil geen showversie van mezelf"

Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane hebben zaterdag 27 april vrolijk mee-gefeest met Amersfoort. Af en toe stopten de leden van het Koninklijk Huis voor een interview.

Tijdens het interview met RTL Nieuws was Amalia openhartig over hoe het leven als kroonprinses af en toe is. “Het is af en toe nog even onwerkelijk voor mij om te realiseren dat dit echt mijn leven is”, zegt ze.

Advertentie

Spannend
En of het soms ook spannend is? “Ja, af en toe”, geeft ze toe. Moeder Máxima corrigeert haar dochter dat dit zeker wel het geval kan zijn. “Af en toe, ik zeg toch af en toe?”, reageert Amalia lachend.

Aanraken
Want Amalia wordt soms ook als popster behandeld natuurlijk, op momenten dat ze haar willen aanraken bijvoorbeeld. Daar antwoordt ze op: “Een handje geven is natuurlijk leuk. En ik snap dat mensen het leuk vinden als ze dat krijgen van ons.”

Mezelf zijn
Voor de regioquiz waar het gezin aan deelnam tijdens Koningsdag 2019 had Amalia zich goed voorbereid met spiekbriefjes, aldus haar moeder. “Ik had die spiekbriefjes niet bij me hoor”, reageert Amalia. “Maar ja, ik wil me hier gewoon zo goed mogelijk neerzetten. En geen showversie van mezelf. Dat is heel eerlijk.”

Amalia zag er tijdens Koningsdag 2019 uit om door een ringetje te halen in haar jurk van modehuis Natan. Haar clutch was er één uit de kast van haar moeder. Hier scoor je zelf zo’n tasje:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien