Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

'Prinses Amalia heeft een paar maanden verkering gehad'

Prinses Amalia is nu 14 jaar oud en dat is een leeftijd waarop iedereen, jawel, interesse krijgt in de liefde. Zo ook onze kroonprinses.

Ze zou dan ook al eens verliefd zijn geweest. In het tijdschrift LINDA. onthult Dorine Hermans, royaltydeskundige, dat Amalia een paar maanden verkering heeft gehad.

Advertentie

Met wie dan, wil natuurlijk iedereen weten. Maar dat wordt geheim gehouden. Wel zou het gaan om iemand die ook naar het Gymnasium Sorghvliet in Den Haag gaat, net als Amalia. De liefde is inmiddels vervlogen, maar Amalia zou het nog altijd goed kunnen vinden met de jongen. Het is natuurlijk ook nogal wat: daten met iemand die ooit koningin wordt van ons land.

Het lijkt ons moeilijk zat voor Amalia om haar liefdesgevoelens op een normale manier te ontdekken, dus we hopen dat ze hier alle privacy voor krijgt.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Marie Claire. Beeld: ANP

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien