Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Amalia en Willem-Alexander zorgen voor vrolijke noot tijdens fotosessie in Lech

De Oranjes genieten momenteel van een wintersportvakantie in het Oostenrijkse Lech en dat betekent natuurlijk dat het weer hoog tijd is voor het jaarlijkse fotomomentje in de sneeuw. Dit jaar waren het vooral koning Willem-Alexander en prinses Amalia die de boel flink wisten op te vrolijken.

De twee lieten zich van hun speelse kant zien en dat leverde aardig wat spontane kiekjes op.

Advertentie

Afspraak met pers

Jaarlijks reizen er tientallen fotografen van de Nederlandse en buitenlandse pers af naar Lech voor de traditionele fotosessie. De fotosessie is onderdeel van een afspraak tussen de pers en het koningshuis: om ervoor te zorgen dat de Oranjes tijdens hun vakantie op zoveel mogelijk privacy kunnen rekenen, mag de pers ze een ochtend lang uitgebreid fotograferen waarna ze de rest van de vakantie met rust gelaten worden.

Vrolijke koning

De beelden komen elk jaar wel op hetzelfde neer. Zo zien we standaard de koning en koningin met hun skilatten van de berg af gaan en er is ook altijd een familieportret van het koningspaar en hun kroost. Net als vorig jaar zijn ook prinses Beatrix en het gezin van prins Constantijn en prinses Laurentien van de partij. Waar onze koning vorig jaar nog voor een vrolijk fotomomentje zorgde, was hij ook tijdens deze fotosessie weer de gangmaker. Vooral op de foto’s met Amalia is duidelijk te zien dat hij het prima naar zijn zin heeft:

De skikleding van de royals wordt op déze manier hergebruikt:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron en beeld: Brunopress

Lees meer

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien