Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Politie geeft Amber Alert af voor vermiste Marley (11) uit Lelystad

De politie is op zoek naar de 11-jarige Marley Beeks uit Lelystad en heeft donderdagmiddag daarvoor een Amber Alert afgegeven.

Marley Beeks wordt sinds woensdag vermist en zou in gezelschap zijn van haar vader. Ze heeft blond haar, blauwe ogen en een korte goudkleurige jas. Haar vader is omschreven als een blanke man met een rode trui met capuchon. Ook zou hij een rugzak dragen.

Advertentie

Update: De politie heeft bekendgemaakt dat Marley Beeks in goede gezondheid is teruggevonden in het centrum van Lelystad. Haar vader is aangehouden.

Amber Alert
Een Amber Alert wordt alleen ingezet als de politie vreest voor het leven van een kind. “Enkele keren per jaar komt een kind in levensgevaar. Vaak gaat het om kinderen die ontvoerd zijn door een onbekende dader. Seksueel misbruik van het kind is meestal de reden achter een dergelijke ontvoering, en het risico bestaat dat het kind uit angst voor ontdekking om het leven wordt gebracht. In dat geval zetten we AMBER Alert in. AMBER Alert moet daarom ook direct na melding van een dergelijke ontvoering bij de politie worden ingezet. Er is geen tijd te verliezen”, valt te lezen in een uitleg op de website van de politie.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: ANP. Beeld: Politie.

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien