Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Nieuwslezer Amber Brantsen onwel geworden tijdens NOS Journaal

NOS Journaal-presentatrice Amber Brantsen is woensdagochtend onwel geworden tijdens de uitzending. Tijdens het voorlezen van het weerbericht stopte ze met praten en klampte zich vast aan de desk.

Gelukkig laat ze op Twitter weten dat het ondertussen weer goed met haar gaat. “Lieve mensen, ik zie hier veel reacties rondgaan. Ik werd net even onwel tijdens het NOS Journaal van 7.00 uur. Geen zorgen, ik ben weer oké”, aldus Brantsen. Schrikken was het wel.

Advertentie

‘Rot geschrokken

Kijkers van het vroege journaal uitten hun zorgen op sociale media toen ze de 30-jarige Brantsen voorover op haar desk zagen liggen. “Wat is er gebeurd met Amber Brantsen? We zijn ons rot geschrokken”, schrijft een kijker aan de NOS.

Goede afloop

In het NOS Journaal van 8.00 uur keerde de presentatrice weer terug. Simone Weimans nam de uitzendingen later op de dag over, waarbij de twee collega’s een geruststellende foto deelden.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Brunopress

Lees meer

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien