Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Frans Bauer komt met Engelse versie van 'Heb je even voor mij'

De Amerikaanse droom van Frans Bauer is in vervulling gegaan. De zanger laat op Instagram weten dat zijn ultieme hit Heb je even voor mij? vertaald is naar het Engels. 

En nu dus ook wordt uitgebracht in Amerika.

Advertentie

A moment for me 

“Eindelijk!”, schrijft Frans op Instagram. “Na maanden van geheimzinnigheid mag ik bekend maken dat Heb je even voor mij is opgenomen in het Engels. A moment for me vervult voor mij de lang gekoesterde droom om door te breken in de USA. Ik ben helemaal happy! Wat vinden jullie ervan?”

1 april?

Het regent complimenten voor de volkszanger. “Geweldig Frans! Van harte gegund” en “Ik geloof al jaren in jou! En in de States gaat dit ook zeker aanslaan”, klinkt het. Maar sommige van zijn volgers trappen er niet in. “Is het bijna 1 april?” en “Komt het liedje op 1 april uit?”, vragen zij zich af. Een ander: “Eerst horen, dan geloven.”

Mocht Frans de waarheid spreken, dan zijn wij ook heel benieuwd hoe A moment for me gaat klinken. Iets als: ‘I ran into you… oooweeejooo… you were shy… ooooweeejoooo’?

Zo ziet de oudste zoon van Frans Bauer eruit: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Frans Bauer. Beeld: Brunopress

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien