Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Frans Bauer komt met Engelse versie van 'Heb je even voor mij'

De Amerikaanse droom van Frans Bauer is in vervulling gegaan. De zanger laat op Instagram weten dat zijn ultieme hit Heb je even voor mij? vertaald is naar het Engels. 

En nu dus ook wordt uitgebracht in Amerika.

Advertentie

A moment for me 

“Eindelijk!”, schrijft Frans op Instagram. “Na maanden van geheimzinnigheid mag ik bekend maken dat Heb je even voor mij is opgenomen in het Engels. A moment for me vervult voor mij de lang gekoesterde droom om door te breken in de USA. Ik ben helemaal happy! Wat vinden jullie ervan?”

1 april?

Het regent complimenten voor de volkszanger. “Geweldig Frans! Van harte gegund” en “Ik geloof al jaren in jou! En in de States gaat dit ook zeker aanslaan”, klinkt het. Maar sommige van zijn volgers trappen er niet in. “Is het bijna 1 april?” en “Komt het liedje op 1 april uit?”, vragen zij zich af. Een ander: “Eerst horen, dan geloven.”

Mocht Frans de waarheid spreken, dan zijn wij ook heel benieuwd hoe A moment for me gaat klinken. Iets als: ‘I ran into you… oooweeejooo… you were shy… ooooweeejoooo’?

Zo ziet de oudste zoon van Frans Bauer eruit: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Frans Bauer. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien