Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

André Hazes deelt foto van zijn avondje uit met moeder Rachel

De ruzie tussen André Hazes en Rachel lijkt definitief over te zijn. Donderdagavond plaatste André zelfs een foto waarop te zien is dat ze een avondje uit zijn.

Bij de foto schrijft de zanger: ‘Meeting over 2020. We gaan niks anders doen!’, aangevuld met een hashtag van Holland zingt Hazes. Het lijkt erop dat moeder en zoon gaan samenwerken voor de Hazes-concerten die volgend jaar op de planning staan.

Advertentie

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Meeting over 2020. We gaan niks anders doen!😂 @hollandzingthazes @medialane

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Geen contact
Al eerder plaatste André een foto met zijn moeder waarbij hij schreef hoe blij hij is dat de relatie met zijn moeder weer koek en ei is. Er is openlijk veel gebeurd tussen de twee en soms spraken ze elkaar tijdenlang niet. In een uitzending van Waar is de Mol? van eind september dit jaar vertelde Andre over de ruzie: “Waarom was dat? Hoe kan je nou 3 jaar geen contact hebben met je zoon? En dan was ze er heilig van overtuigd: ‘Ja, maar dat lag niet aan mij’. Dus zij ziet dat dan niet. Weet je wat het is? Ik kan op haar niet boos zijn, mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo.”

Verzoening
Maar in oktober in Ahoy herstelde het contact. “We zagen elkaar wel, alleen de afgelopen jaren was de klik er niet”, vertelde Dré eerder aan RTL Boulevard. “Na afloop kwam ze in de kleedkamer en het klopte gewoon weer.” Hij schreef daarom bij een eerdere foto: ‘Zo fijn dat je weer terug bent!’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo fijn dat je weer terug bent!👩👦

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, SBS6. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien