Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

André Hazes en Bridget Maasland uit elkaar

Na een relatie van 3 maanden is de prille liefde tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) alweer voorbij. Ze hebben besloten uit elkaar te gaan. 

Dit bevestigt het tweetal ze aan RTL Boulevard.

Advertentie

Veel te veel aandacht

André en Bridget laten weten dat alle aandacht de afgelopen tijd de doodsteek is geweest voor hun relatie. “Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zeggen ze.

Stil

In november maakten het stel bekend dat ze elkaar leuk vonden. Ze deelden regelmatige liefdevolle foto’s van en met elkaar, maar de afgelopen week was het opvallend stil op social media. Bridget postte de laatste foto van hen samen 6 dagen geleden. De presentatrice was toen net aangekomen op Curaçao, waar André was voor een optreden.

Gisteravond doken de eerste geruchten op. Volgens showbizzdeskundige Evert Santegoeds heeft André op Valentijnsdag al zijn spullen al bij Bridget thuis opgehaald.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️☀️☀️✈️✈️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien