Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

André Hazes laat zijn grote held op zijn been tatoeëren

Dat André Hazes een liefhebber van tatoeages is, is bekend. Maar zijn nieuwste tattoo wordt echt een enorm kunstwerk: het neemt – als het eenmaal klaar is – zijn hele linkerbeen in beslag.

Het eerste deel van de tatoeage is inmiddels gezet. André heeft zijn grote held op zijn been laten vereeuwigen: bokser ‘Rocky’, een fictief karakter uit de bekende Rocky-films. Trots plaatst André een foto op Instagram.

Advertentie

Hele been vol
Dit is pas het eerste stukje van de tattoo, laat André weten. “Mijn hele linkerbeen wordt vol getatoeëerd met beelden uit de Rocky films”, schrijft hij. “Rocky is altijd al belangrijk geweest voor mij en als ik van één iemand fan ben, is het Stallone wel.” Acteur Sylvester Stallone speelde de rol van Rocky.

We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Instagram, ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien