Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Wat een broekies: André Hazes deelt foto van vroeger met Jan Smit

André Hazes en Jan Smit zijn al jaren dikke maatjes. Echte vrienden, die heb je voor het leven, zingt de Volendamse zanger luidkeels. Dat blijkt wel uit deze foto uit de oude doos. 

Op Instagram deelt André een kiekje waarop hij breeduit lachend met zijn neefje Djarno naast Jan Smit staat. Daaronder deelt hij een beeld van hem met Jan nú. “Geen woorden nodig”, schrijft de volkszanger erbij.

Advertentie

Leeftijdsverschil
André (24) en Jan (33) schelen bijna tien jaar met elkaar. Op deze nostalgische foto is dat leeftijdsverschil goed te zien. Dré was hier echt nog een broekie, terwijl Jan Smit al wel van het kind zijn af was. Maar echte vriendschap kent natuurlijk geen grenzen als het op leeftijd aankomt.

Jan wordt niet ouder
Fans vinden dat de heren “goed zijn opgedroogd”. Maar veel vinden dat Jan qua uiterlijk geen steek is veranderd en er niet ouder uit is gaan zien. “Die is hetzelfde gebleven sinds zijn achttiende”, analyseert iemand.

Concert
De onderstaande foto is afgelopen zaterdag gemaakt, toen André als gastartiest optrad tijdens het concert van Jan Smit in het Sportpaleis in Antwerpen. “Je was fantastisch vriend!”, reageert Jan dan ook onder de foto.

Geen woorden nodig….

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Wil jij op 26 oktober André Hazes live in Ahoy zien? In de Libelle Shop scoor je de allerlaatste kaarten:

André Hazes in Ahoy
André Hazes in Ahoy
Vanaf € 31,40
Tickets bestellen

Bron: Instagram. Beeld: Instagram, ANP

Roxeanne Hazes vierde met Libelle TV vakantie op Ibiza. Ze vertelde openhartig over haar relatie en kinderwens: 

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien